Skip to main content

Contacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari. O si ho preferiu, podeu trucar-nos als telèfons 938 799 155 / 938 799 026 en horari de despatx o enviar-nos un correu electrònic a info@ampamogent.cat.

Nom*

Correu electrònic*

Assumpte

Missatge*

 

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional.He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional.

Clàusula legal:
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat d’AMPA CEIP MOGENT amb la finalitat d’atendre les seves consultes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: info@ampamogent.cat. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per al tractament dels mateixos. Així mateix, i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@ampamogent.cat. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

 

[recaptcha]