Seguiment del servei de cuina i menjador

Benvolgudes famílies,

des de l’AMPA, conjuntament amb l’empresa CCEME i la Direcció de l’escola, estem fent un seguiment molt proper al servei de cuina i menjador.

Aquest seguiment consta, entre d’altres, de:
– reunions periòdiques de les tres parts per analitzar l’adaptació i fer-ne seguiment de les incidències
– comunicacions fluides tant per email com per whatsapp
– tastets sorpresa del menjar que se serveix als alumnes
– controls visuals del monitoratge
– enquestes al professorat habitual del servei menjador

Des de l’inici de curs s’han detectat certes incidències que ja s’han traslladat degudament als responsables i ja s’estan aplicant les mesures corresponents per corregir-les i prevenir-ne de noves.

Coincidint amb el canvi d’empresa gestora del servei de cuina i monitoratge, l’AMPA va pagar a principis de setembre un servei extraordinari de neteja en profunditat de les instal·lacions (tant de cuina com de menjador). I aprofitant aquest mateix canvi s’ha fet una posada a punt de l’equipament.
CCEME ha aportat nou material a la cuina i al menjador i han detectat molts electrodomèstics que estaven espatllats o que ja no hi eren. Ells mateixos n’han substituït fent una gran inversió inicial. I l’AMPA ha col.laborat reparant-ne un altre d’elevat cost.

Sobretot volem transmetre-us que es veu una gran predisposició per part de l’empresa CCEME en resoldre les incidències que es troben i en ajustar-se tant com poden a les demandes que els hi transmetem tant l’escola com nosaltres mateixos.

Som conscients que els canvis profunds són sempre difícils i és per això que creiem que cal tenir paciència perquè totes les parts es puguin adaptar adequadament.

Recordar-vos que el menú mensual el trobareu penjat a la web.

A continuació trobareu les propostes d’activitats seguint la línia pedagògica que s’ha pactat.

Informació projecte educatiu famílies Mogent

Us animem a que ens feu arribar les vostres aportacions a menjador.ampamogent@gmail.com per aconseguir entre tots tenir un gran servei de menjador i monitoratge pels nostres filles i fills.

Salutacions,
AMPA MOGENT