Carnaval 2020 – La màgia de la Nit

Hola socis!
Us convidem a participar de la comparsa de l’AMPA per a la rua de Carnaval del poble el proper dissabte 22 de febrer.

Aquest, vinculant la carrossa de l’AMPA amb l’eix principal de l’escola, ens disfressarem d’uns insectes màgics que apareixen a les nits… les cuques de llum!

Com ja és habitual, no cal que porteu material, ja que la comissió de festes de l’AMPA s’encarregarà de comprar-lo i repartir-lo.
És per això que us demanem un import simbòlic de 3 € per persona que podeu portar el dia que vingueu a fer el taller o a recollir el material. Si no sou socis, però voleu participar de la rua, l’import és de 5€ per persona.

També hem preparat un taller el proper dissabte 15 de febrer de 10 a 13h, on podrem fer-nos les disfresses junts de manera molt senzilla i divertida. RECORDEU que a la carrossa només podran pujar-hi els nens i nenes que vagin disfressats amb la temàtica de l’AMPA.

Si no podeu venir al taller, podeu passar a buscar el material pel despatx els dies 17 i 18 de febrer de 9 a 9:30 h o de 16:30 a 18 h. Si no podeu passar, poseu-vos en contacte amb el/la vostre/a delegat/da.

Per una millor organització, us agrairíem que us apunteu, tant a la rua com al taller, abans del dia 10 de febrer omplint el formulari que trobareu a continuació.

Us hi esperem!!!
Fem escola, fem poble, FEM FESTA!

Inscripcions tancades!