Skip to main content

Extraescolars

Proposta de les activitats extraescolars que ofereix l’AMPA Mogent per als alumnes de l’escola:
 

Un cop acabat el termini d’inscripció aquest horari podrà ser modificat per garantir el correcte funcionament de les activitats. Tanmateix es podran anul·lar les activitats que no assoleixin les inscripcions mínimes necessàries.

Les activitats de migdia tenen una durada d’una hora. Les activitats de tarda tenen una durada d’una hora i mitja, de 16:30 h a 18:00 h. La primera mitja hora per a un berenar lleuger i la següent hora per realitzar l’activitat.

NOTA IMPORTANT: l’activitat d’Anglès té una durada d’una hora i quart, de 16:30 h a 17:45 h, amb un quart d’hora per berenar i una hora d’activitat.
Les activitats d’Iniciació al dibuix, Còmic i Manga i Il·lustració creativa començaran a les 13:45 h.

 

Inscripcions

El període d’inscripció és del 19 de juny al 22 de setembre de 2017.

Per inscriure-us cal que porteu el full d’inscripció degudament omplert al despatx de l’AMPA en horari d’oficina o l’envieu per correu electrònic a info@ampamogent.cat.

Descarrega el documentInformació extraescolars pel curs 2017-2018
Descarrega el documentFull d’inscripció a les extraescolars pel curs 2017-2018

Les places són limitades. En cas d’excés d’inscripcions, tindran prioritat els alumnes que renovin activitat i facin la inscripció el mes de juny. Les noves inscripcions s’assignaran en funció de l’ordre d’inscripció.

 

Activitats

 

Música i moviment

Organitza: Escola Municipal de Música

De ben petits comencem a treballar, mitjançant el joc i divertides activitats, el sentit del ritme, la coordinació, reconeixement de les característiques del so, conèixer la nostre veu… Despertem la musicalitat dels infants, per a que gaudeixin de la música.

 

Instruments de vent

Organitza: Escola Municipal de Música

Saxos i clarinets són els instruments de vent que els vostres fills de primària poden aprendre a tocar a l’escola Mogent. I així que hi hagi més alumnes inscrits començarem amb la trompeta i el trombó! Ben aviat veureu els vostres fills dalt d’un escenari, tocant en una orquestra de vents.

 

La Coral de l’escola

Organitza: Escola Municipal de Música

La veu és un instrument musical que portem sempre a sobre. A vegades ens fa vergonya, ens sembla que no sabem cantar, però quan ens hi posem ho passem la mar de bé! Aprendrem a cantar, a cantar amb els nostres companys, a escoltar-nos i, sobretot, prepararem cançons per a poder cantar-les a tota l’escola.

 

Teatre

Organitza: Escola Municipal de Música

Sigui per a passar-ho be, sigui per feina, a la vida ens toca exposar-nos, actuar moltes vegades: representar un personatge, llegir un text, fer una presentació…
En aquesta extraescolar farem una iniciació a l’apassionant mon del teatre i els actors, l’autoconeixement i el desenvolupament de l’empatia gràcies a la representació de diferents personatges o rols, tot aprenent les eines bàsiques d’aquesta disciplina artística.

 

Cuina

Organitza: Qmonas

Qui diu que amb el Menjar no es juga?
Crearem la curiositat per les receptes de cuina seguint el fil conductor d’un centre d’interès. Els alumnes aprendran a treballar a la cuina d’una manera divertida i quasi sense adonar-se’n. Gaudiran de les seves primeres receptes a través de l’experimentació i la manipulació d’aliments.

 

Ioga

Organitza: Centre de Ioga Omshanti

Apropament a l’aprenentatge del Ioga a través del joc.
A partir dels cinc anys, ja és possible la consciència dels ritmes respiratoris, l’inici d’un bon condicionament físic i un desenvolupament mental. La pràctica del Ioga estimula la creativitat, la imaginació i la sensibilitat, i es dóna la consciència de la connexió amb la natura. Es va adquirint força, equilibri, flexibilitat i coordinació física i mental. Sempre des del respecte als altres i del treball en equip.

 

Anglès

Organitza: Kids&Us

Kids&Us fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani… Voleu saber més i descobrir sobre el nostre mètode? www.kidsandus.es
Grups de 4 a 8 alumnes. En cas de més inscripcions s’obriran nous grups amb dia a concretar.

 

Anglès

Organitza: Cambridge School

Les classes tenen per objectiu fomentar l’interès per l’idioma i desenvolupar una pronunciació correcta. Totes les activitats que es fan segueixen el fil conductor d’un llibre que tracta un tema diferent cada mes per tal de donar un sentit de continuïtat i progrés, la qual cosa també assegura que el vocabulari i les frases clau es revisin i reciclin.

 

Iniciació al dibuix

Organitza: Jordi Mas (Videoclub La Roca)

Pensat per als més petits de P5 fins a 1r on descobriran materials i com dibuixar tot allò que se’ls hi passa per la imaginació i fer els dibuixos cada vegada més grans i més ben perfilats.

 

Il·lustració creativa

Organitza: Jordi Mas (Videoclub La Roca)

Utilitzarem diferents materials per a fer il·lustracions amb relleu, sorra, goma eva, cartró, plastilina, pedres i d’altres materials i pintures.

 

Dibuix de còmic i manga

Organitza: Jordi Mas (Videoclub La Roca)

Una presentació dels diferents estils de dibuix per tal que cada nen i nena pugui descobrir quin és el que més li agrada i descobreixi que més hi ha en el món del còmic. Començarem amb la tira còmica, i finalitzarem fent guió, il·lustració, tipografia i còmic.

 

Iniciació a l’esport

Organitza: BM La Roca

Activitats físiques i esportives amb l’adquisició d’hàbits saludables. Formació en valors com la tolerància, el respecte als altres i el treball en equip.
Gràcies a l’acord signat entre la Fundació Handbol Roquerol i l’AMPA Mogent, aquest curs l’activitat d’Iniciació a l’esport tindrà un cost de 15€ semestrals (2 quotes durant el curs) en concepte d’assegurança i material, per tal de fomentar la pràctica esportiva entre els més petits.

 

Trail Running

Organitza: A parts iguals

Combinem l’esport i el lleure per crear una activitat on l’infant realitzi esport d’una manera més recreativa, social i sense compromís. Activitats al medi natural, curses d’orientació, jocs, gimcanes, excursions, creació de cursa infantil, creació d’un circuit de geoamagatalls.
(Preu per 2 dies a consultar)

 

Circ

Organitza: A parts iguals

El circ ens permet combinar a parts iguals el circ, el teatre, la dansa, el joc, el perfeccionament, la riquesa imaginativa, l’exercici gimnàstic i la delicadesa en les formes d’execució. Malabars, acrobàcies, expressió corporal, clown, trapezi, teles, aeris, construcció d’un taller de malabars. Acabarem el curs amb una mostra.

 

Escacs

Organitza: Club Escacs Granollers

Els alumnes obtenen els coneixements elementals per a jugar una bona partida d’escacs. Des de les normes del joc, a com jugar a l’obertura (o com començar bé una partida), el desenvolupament de les peces, com jugar finals (posicions amb poques peces), i les estratègies i idees més importants d’aquest joc i esport que desenvoluparà la lògica i la imaginació en els vostres fills.

 

Petits científics

Organitza: Explorium

Introduïm els alumnes al pensament científic mitjançant l’experimentació. Les activitats i reptes que es proposen connecten diverses disciplines com la química, la física, la biologia, les matemàtiques, la geologia, l’arquitectura, la robòtica, etc.

 

Robòtica

Organitza: Marc Giralt

PROJECTE MOG.INO – Robòtica i altres invents al Mogent.
L’activitat s’estructura al voltant de l’experimentació amb la placa de processament digital Arduino i totes les possibilitats de pensament lógico-computacional que fomenta entre els nois i noies d’edats compreses entre 6 i 12 anys.
ARDUINO: Es tracta d’un sistema lliure i de codi obert que permet interconnectar diferents tipus de sensors, motors, i altres components electrònics per tal de crear qualsevol tipus d’enginy electrònic que es pugui imaginar, ja sigui per resoldre un problema de forma enginyosa o simplement per diversió. A partir d’aquest sistema es poden crear des de petits jocs de leds i llums, fins a sistemes d’alarma, de control de reg d’un hort, o fins a robots. No hem volgut titular l’activitat simplement “Robòtica” perquè el concepte va molt més enllà d’això.

 

Durada de les activitats

Les activitats comencen el dia 2 d’octubre del 2017 i acaben el dia 1 de juny de 2018.

 

Pagaments

El pagament es realitzarà mensualment a través del servei de TPV de l’Escola Mogent dins l’opció de pagaments. Podeu fer-ho des d’internet a www.tpvescola.com o des del caixer ubicat a l’escola. (L’activitat d’anglès impartida per l’empresa Kids&Us es cobrarà a través de la mateixa empresa).

Les altes i baixes s’hauran de comunicar a l’AMPA entre els dies 25 i 31 del mes actual. En cas comunicar-se un cop ha començat el mes següent es cobrarà l’import corresponent a la mensualitat sencera de l’activitat.

La participació dels alumnes en les activitats suposarà la contractació d’una assegurança d’accidents personals que es cobrarà junt amb el primer rebut a l’inici de l’activitat. El cost és de 4 € i té validesa per a realitzar qualsevol activitat escolar durant tot el curs.

S’haurà d’estar al corrent de pagament per poder participar a l’activitat i és condició indispensable ser soci de l’AMPA per poder inscriure els vostres fills/es a qualsevol activitat extraescolar. És per això que és necessari haver pagat prèviament la quota anual de 36 €, també des del servei de TPV.