Feu-vos socis

Per què és important fer-se soci?

L’AMPA és una part important de l’escola. Gestiona, finança i promou una sèrie d’activitats i accions per a contribuir a la millora de la qualitat del centre tant pel que fa al projecte d’escola com a les instal·lacions i que repercuteixen en tots els alumnes. Entre d’altres, coordina el servei de menjador i acollida, tramita les subvencions amb l’ajuntament, col·labora en diverses festes, organitza les activitats extraescolars, inverteix en material per l’escola (ordinadors, pissarres digitals, material esportiu,…), distribueix la roba esportiva…

El suport de tots els pares i mares és fonamental perquè l’associació sigui més sòlida i participativa.

Us convidem a participar, tenir un paper actiu en el projecte educatiu de l’escola i conèixer de prop què fan els nostres fills i filles: entre tots ho fem possible.

L’import de la quota és de 36 € per família i es renova anualment. Aquests diners es destinen a gestionar, finançar i promoure una sèrie d’activitats i accions per a contribuir a la millora de la qualitat del centre tant pel que fa al projecte d’escola com a les instal·lacions i que repercuteixen en tots els alumnes.

No us ho penseu! Fem escola, fem família, fem poble!

Què cal fer?

Accediu al vostre espai del servei de TPV de l’Escola Mogent i feu el pagament de la quota que us surt reflectit a l’apartat de pagaments. Podeu fer-ho des d’internet a www.tpvescola.com. També disposen d’una app, TPVEscola, que us podeu descarregar des del vostre dispositiu mòbil.

Recordeu que per inscriure els vostres fills/es a qualsevol activitat extraescolar o per fer la comanda de la roba esportiva cal pagar la quota.

Entreu a www.ampamogent.cat o seguiu-nos a Facebook, Instagram o Telegram per estar informats.