Valoració subjectiva vers l’informe de l’Agència de Salut Pública de la programació de menús de l’escola Mogent al 2020-21 (ECOMENJA empresa contractada)

Les noves recomanacions de menús saludables del Programa de Revisió de Menús Escolars de l’AGSP parlen de 2 freqüències setmanals de proteïna vegetal.
ECOMENJA ha fet aquesta proposta al centre però no s’ha aplicat per discrepància d’algunes famílies.
Així doncs no està previst l’augment de llegums o proteïna vegetal (a canvi de la reducció de peix, cereals o carn), tot i que, arrel d’aquest informe, ECOMENJA reduirà la presència de carns vermelles a partir del febrer.

Els fregits i precuinat a estan d’acord amb els criteris de lAgencia de Salut, i per contra les guarnició a crues es podrien augmentar.
 
Pel que fa als postres es compleix el criteri de 4-5 fruites/setmana i molt excepcionalment hi ha 2 iogurts naturals/setmana (superior al criteri).

L’oli d’amanir, no detallat a l’informe, és d’oliva extraverge i ecològic.

Finalment els infants tenen presencia d’aigua i pa (tot i que aquest no és integral).

ECOMENJA compleix a nivell general amb els criteris de l’AGSP. De moment no augmentarà la proteïna vegetal en contraposició de l’animal (carn vermella i peix) d’acord amb valoracions anteriors de lea famílies.

Descarrega el document

Acta de l’assemblea realitzada el dia 16 de setembre de 2019

#ComissioDeMenjador